ICDQ zhvillon aktivitetin si “Organizëm ndërkombetar Çertifikimi” së bashku me konceptimin, hartimin dhe realizimin e kurseve të trajnimit të cilësisë.

SHERBIME KONTROLLI DHE CERTIFIKIME

Sisteme Menaxhimi

Sherbime

Qendrueshmeria

Produkti

PERSHTYPJET E KLIENTEVE

“Aftësia për t’iu përgjigjur në kohë dhe per të përshtatur kërkesat e klienteve tane për dhenien  e shërbimeve të konsulences dhe suportit eshte prioritet numer nje i joni, kjo do të thotë se bizneset bëhen biznese të mëdha te frymëzuara nga ky vizion modern i të bërit biznes, Shërbimet e IMS Sh.p.k  lidhen ngushte  me një prioritet.: Kënaqësinë e klientit. Angazhimi, përkushtimi, profesionalizmi dhe besueshmërina e stafit te CDQ Albania sh.p.k ne Certifikimin dhe kontrollin efektiv te Standartit Iso 9001 ka kontribuar në mënyrë efikase për një përmirësim në menaxhimin dhe koordinimin e kompanisë sonë ” ALBAN ZUSI – Drejtor i kompanisë IMS Sh.p.k

IMS GROUP SH.P. K

TE REJAT E FUNDIT