Seminari mbi “Teknikat dhe Impiantet për Sektorin e Verës” në kuadrin e eventit te “Poezisë së verës” – 20 mars 2010, në Muzeun Historik Kombëtar. Disa nga verat me cilesore Shqipetare jane certifikuar nga organizmi jone i Certifikimit CDQ Albania Sh.p.k . Ne keto foto paraqiten disa nga pjesemarresit ne seminar i cili u be paradite dhe mbasdite u be degustimi i veres  te disa prej  firmave me prestigjoze Shqipetare te veres. Disa nga pjesemarresit prezent:   Z.Cosimo Pellegrino -Administrator i CDQ  Z.Francesco Vitulli – Drejtor i ICE Z.Genc Ruli – Minister i Bujqesise  Z.Saba D’Elia – Ambasador  Italian ne Shqiperi.