OPORTUNITET UNIK PER PRODUKTET MADE IN ALBANIA NE TREGUN KINEZ

CDQ Italia s.r.l , është referent ekskluziv  për rajonin e Pulias, ne një projekt  shume te rëndësishëm për rritjen ekonomike dhe zhvillimin e biznesit tuaj, që eshte projekti i quajtur “Parku I Ekselencës Italiane”

.http://parcoeccellenzeitaliane.com/

Ky projekt  qe fale CDQ Italia s.r.l mundesohet edhe per Bizneset Shqipetare , ka për qëllim të intensifikoje  marrëdhëniet  e bashkëpunimit midis Kinës dhe Italisë, duke ofruar një platformë të qëndrueshme, në mënyrë që të arrihet bashkëpunim dhe komunikim efektiv mes dy kombeve.Projekti “Parku i Ekselences Italiane” është zhvilluar në brendesi te parkut  industrial te Qiangjiang , dhe ka për qëllim kryesor  për të promovuar kompanitë e  shkëlqyera italiane aktive në fusha të tilla si ajo e produkteve ushqimore, tregtisë, dizajnit , inovacionit , të artit , dekorit , modes , dhe të tjera.Per sa i perket lidhjes qe ky projekt ka me Shqiperine , organizmi CDQ Albania sh.p.k si kompani e lindur nga CDQ Italia ka gjithashtu te drejten ekskluzive te jete referenti kryesor per Shqiperine per sa i perket ketij projekti dhe ketij okazioni unik per tregun Shqipetar ne veshtiresi ne kete periudhe krize globale.Ne kete park ose e thene ndryshe qytet gjigand tregetar mund te perfshihen edhe kompani Shqipetare te cilat me suportin dhe informimin tone do te mund te perfaqesojne dhe promovojne  produkte ose sherbime te cilat perfshijne kategorine e ekselences Shqipetare, te ashtuquajtura  produkte ose sherbime  MADE IN ALBANIA.

Për më shumë informacione, kushtet e pjesemarrjes dhe  interesime te mundeshme  na kontaktoni  :
Responsabile ufficio estero – International office manager   C.D.Q. ALBANIA SH.P.K
Sheshi Skenderbej, Pallati i Kultures – Kati III
Tirana, Albania
Cel: + 355 (0) 69 64 87 009
Tel/Fax: + 355 4 22 50 631     e-mail: ufficioestero@icdq.al

website: https://www.icdq.al/