Më 08/02/2019 pranë Hotel Tirana International, salla BLUE, u mbajt takimi përmbyllës “CILESIA NE INSTITUCIONET PUBLIKE”, në kuadër të projektit “MANAXHIMI I CILESISE NE ADMINISTRATEN PUBLIKE ”, financuar nga rajoni i Puglia-s – Koordinimi i Politikave Ndërkombëtare – Seksioni i Marrëdhënieve Ndërkombëtare.

Morën pjesë: Arbjan Mazniku – Nën/Kryetar i Bashkisë Tiranë; Claudio Polignano – Rajoni i Puglia – Delegacioni i Tiranës; Genci Kojdheli – Drejtor i Përgjithshëm, Departamenti i Projekteve Strategjikë dhe Zhvillimit Ekonomik  – Bashkia Tiranë; Agim Bufi – Konfindustria Shqiptare.

Qëllimi i projektit është plotësimi i nevojave të Administratës Publike në Bashkinë Tiranë, për të formuar profesionistë të përshtatshëm për manaxhimin dhe organizimin më të përshtatshëm të projekteve të brendshëm për ti bërë sa më eficient. Vlerësimet kanë qënë më shumë se pozitive dhe kanë bërë të mundur certifikimin e Bashkise sipas standardit ISO 9001:2015.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit